Laatste productiemeeting voor Loud As Stone

woensdag, september 20, 2017

Gisteren was het zo ver. De laatste productiemeeting voorde aanvang van de constructie van het Loud as Stone binnentuin project. Samen met onze opdrachtgever en Reflekt architecten hebben we de laatste beslissingen genomen, budgetten vastgelegd en timing doorgenomen voor alle facetten  van het project. 
 
De binnetuin is samen met het nieuwe kantoor van Reflekt een uitting van een denkwijze en een aanpak om inbreiding en uitting met elkaar in relatie te brengen. Vanuit het architecturale verhaal gaan een maximaal gebruik van de weinige ruimte aan, die we tot onze beschikking hebben. Om een ruime gezonde en inspirerende werkplek te creëren. Met een aangenaam klimaat voor klanten, werknemers en co-workers zowel binnen de eigen visie en activiteitenverhaal als door het betrekken van  reizigers samen op een zelfde plek . Een verhaal van gaan en komen, samen werken aan een toekomstvisie. Samen vanuit eigen perspectieven bijdragen tot een groter en een standvastig harmonieus resultaat. 
 
Zo komen we tot een verhaal van sereene stilte. Een onvertelde mare van kijken naar een toekomst en hieraan een vorm geven in Steen.
 
Loud as Stone

 

Rudy Van De Putte en Yannic De Meyer